ANALÝZA DENNÍHO SVÍCENÍ V SILNIČNÍM PROVOZU - Křivda, Vladislav; Krajčír, Dušan (Perner’s Contacts, 2006)
Příspěvek se zabývá použitím potkávacích světel během dne na ulici 28. října v Ostravě. Článek uvádí výsledky měření, které provedli pracovníci Laboratoře silniční dopravy při Institutu dopravy, FS, VŠB-TU Ostrava.