IDENTIFIKÁCIA NAJVÝZNAMNEJŠÍCH KRITÉRIÍ KVALITY V INTEGROVANÝCH DOPRAVNÝCH SYSTÉMOCH V ČESKEJ REPUBLIKE POMOCOU PARETOVEJ ANALÝZY - Kostolná, Mária (Perner’s Contacts, 2016)
Kvalita služieb je v súčasnosti stále častejšie skloňovaný pojem. Väčšinou je chápaná v súvislosti s tým, čo zákazník (cestujúci) očakáva a vyžaduje. Príspevok sa zaoberá identifikáciou najdôležitejších kritérií kvality, ktoré sú zakotvené v podmienkach poskytovania služieb v jednotlivých integrovaných systémoch v krajoch Českej republiky. Tieto kritériá sú stanovené na základe normy EN 13816. Na ich identifikáciu je použitá Paretova analýza.