(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Predkladaný článok je zameraný na zhrnutie výsledkov grantovej úlohy zameranej na identifikovanie a analyzovanie vhodných metód a postupov pre identifikáciu a hodnotenie prvkov dopravnej infraštruktúry. Cieľom článku je zhrnúť získané poznatky, navrhnúť a popísať možný proces posudzovania prvkov dopravnej infraštruktúry a nájsť vhodné metódy pre ďalšie hodnotenie vybraných prvkov.