(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Je zrejmé, že univerzálny nákladový model zásobovania, ktorý by bolo možné použiť za akýchkoľvek okolností, neexistuje. Tak ako sa odlišujú podniky a usporiadanie ich zásobovacieho systému, tak je potrebné prispôsobovať jednotlivé zložky modelu logistických nákladov. Príspevok prezentuje návrh základného – teoretického nákladového modelu obsahujúceho všetky hlavné nákladové druhy, ktoré sú relevantné pri úvahách o zmene zásobovacieho systému.