(untitled) (Perner’s Contacts, 2014)
Príspevok sa zaoberá alokáciou moderných logistických centier a intermodálnych terminálov v kontexte zvýšenia kvality dopravných a logistických služieb. Optimálna alokácia verejných logistických centier umožňuje vytvorenie siete verejných logistických centier na území štátu s dôrazom na nediskriminačný prístup a verejný záujem.