(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
Článek popisuje obecný princip impulsního GPR radaru, který se používá například při diagnostice vozovky. Dále je uveden jednoduchý příklad měření, který je dále simulován. Získána data jsou zpracována a vhodně zobrazena.