(untitled) (Perner’s Contacts, 2013)
V příspěvku je provedena analýza plánů dopravní obslužnosti jednotlivých krajů v České republice. Jsou zde uvedeny hlavní nedostatky plánů. Na základě analýzy jsou předloženy návrhy změn plánů dopravní obslužnosti krajů. Tyto návrhy jsou rozděleny na část legislativních změn a na část vlastního konkrétního obsahu plánu.