(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Příspěvek se zabývá problematikou zakládání organizátorů integrovaných dopravních systémů. Řeší oblast principů splňovaných organizátorem, doporučuje způsob založení organizátora, zmiňuje otázku personální obsazení a struktury výkonné části organizátora.