(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Príspevok popisuje spôsob mikroskopického modelovania vybranej časti dopravnej siete v meste Žilina, pričom sa zameriava na posúdenie variantného riešenia dopravnej infraštruktúry vo výhľade.