(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Článek uvádí výsledky videoanalýzy provedené na stykové křižovatce Závodní – Moravská v Ostravě. Zaměřuje se především na nevhodně navržené stavební prvky, které mohou způsobit závažné problémy ohrožující bezpečnost provozu. Příspěvek byl zpracován za finanční podpory projektu výzkumu a vývoje č. CG911-008-910 „Vliv geometrie stavebních prvků na bezpečnost a plynulost provozu na okružních křižovatkách a možnost predikce vzniku dopravních nehod“ Ministerstva dopravy ČR.