(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Tento článek se zabývá problematikou lokalizace kolejových vozidel na železniční s možností využití GNSS. Dále je pozornost zaměřena na vlastní návrh modelu železniční sítě s využitím technologie Oracle Network Data Model a jeho vizualizaci pomocí technologie MapViewer. Lokalizace pozice kolejových vozidel v rámci modelu vzhledem infrastruktuře železniční sítě je ověřena za pomocí počítačové simulace.