(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Příspěvek definuje technologické ukazatele pro hodnocení technologického procesu silniční nákladní dopravy. Uvádí vzorce pro výpočet těchto ukazatelů a zdroje dat pro vlastní výpočet. Dále je zde uvedeno u každého ukazatele jakých hodnot by měl z hlediska efektivnosti nabývat a jaká opatření může dopravce za tímto účelem učinit.