(untitled) (Perner’s Contacts, 2012)
Tento článek se zabývá zjištěním, jak řidiči reagují na informativní tabule z pohledu změny rychlosti. Měření se provedlo na stacionární informativní tabuli. Toto zařízení je instalováno na ulici Želatovská v Přerově.