(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Príspevok rozoberá problematiku preukazovania odpočinku vodiča v cestnej doprave. V úvode príspevok uvádza dôvody, kedy je možné použiť formulár. Príspevok upozorňuje, že formulár sa nepoužíva pri pravidelných denných a týždenných odpočinkoch. V ďalšej časti príspevok obsahuje návod preukazovania odpočinku vodiča pri analógových aj digitálnych tachografoch.