(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Předložený článek pojednává o možných přístupech k řešení problému vyhledání minimálního počtu fází potřebných k řízení světelně řízených křižovatek. V úvodních kapitolách jsou popsány a rozebrány přístupy (heuristické i exaktní), které je možno použít pro řešení dané úlohy. V následující kapitole jsou tyto přístupy aplikovány pro získání řešení na konkrétní reálné křižovatce a v závěrečné kapitole jsou porovnány výhody a nevýhody plynoucí z použití jednotlivých přístupů.