(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Kromě správného navržení zón integrovaného dopravního systému (IDS) a stanovení tarifu je nutná i dostatečná informovanost cestujících. To lze učinit pomocí vývěsek nebo letáků, nejčastěji využívaná je však forma internetových stránek. Příspěvek se zabývá návrhem struktury webových stránek z hlediska obsažených informací o IDS, které jsou potřebné pro cestující.