(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá navrhováním koordinace světelného řízení silně závislých křižovatek prostřednictvím Max-plus algebry. V první části je uvedeno definování problému a proveden teoretický rozbor Max-plus algebry. V další části je na základě Max-plus algebry proveden návrh koordinace světelně řízených křižovatek. V závěrečné části je provedeno vyhodnocení.