(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Příspěvek se zabývá strategickým plánováním regionálního rozvoje na úrovni krajů České republiky se zaměřením na téma dopravy. Hlavním cílem tohoto příspěvku je prozkoumat a srovnat přístup krajů k této problematice na základě informací uvedených v základních strategických dokumentech krajů. Výsledky provedené analýzy dokazují, že téma dopravy se objevuje ve všech hodnocených dokumentech, v přístupech jednotlivých krajů lze pak vysledovat jak některé shodné, tak některé odlišné charakteristiky.