(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Tento článek se zabývá psychologickými prvky zklidňování dopravy. Zejména se zabývá informativními tabulemi. U tohoto způsobu bezpečnostního opatření není prokázána jeho účinnost, proto se tento článek také zabývá možností zjištění účinnosti informativní tabule.