(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Pro uskutečňování svých cest si lidé vybírají různé způsoby, a tento výběr je závislý na mnoha faktorech, jako je účel cesty, velikost příjmů či vlastnictví automobilu. V článku je na vybraném vzorku respondentů ukázána citlivost cestovních nákladů, resp. jejich změny na změně těchto faktorů.