(untitled) (Perner’s Contacts, 2011)
Príspevok prezentuje súčasné železničné spojenia vykonávané z vybraných intermodálnych terminálov v Českej republike. Cieľom príspevku je charakterizovať možnosti trasovania kontajnerových zásielok smerujúcich z/do Českej republiky, najmä cez severomorské prístavy a cez intermormodálne terminály v ďalších krajinách. Existujúce železničné prepravné spojenia s prístavmi a terminálmi sú porovnávané v súvislosti s informáciami o počte spojení a ich frekvencii.