(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou integrovaných dopravních systémů v České republice. Důrazy jsou kladeny na srovnání a zvláštnosti jednotlivých systémů. Každý integrovaný systém je charakterizován podle daných kritérií.