(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou využití stlačeného zemního plynu (CNG) v osobní dopravě. Důraz je kladen zejména na legislativní rámec, problematice ekologie, využívání CNG obecně a ve veřejné hromadné dopravě v České republice.