(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Návrh decentralizovaných regulátorů je založen na podmínkách robustní stability a robustní kvality regulačního pochodu. Neurčitost modelu je dána vnitřními interakcemi. Metoda je simulačně ověřena v prostředí MATLAB/Simulink.