(untitled) (Perner’s Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá kritickými místy v přepravě osob s omezenou schopností pohybu a orientace, zejména zrakově, pohybově a sluchově postižených. Charakterizuje základní kritická místa v železniční a veřejné linkové dopravě, a to v odbavovacích halách, na přístupových cestách k nástupištím, na nástupištích a ve vozidlech.