(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Článek se zabývá dopravním průzkum pomocí tzv. „on-line kamer“. Uvádím své pozorování a výsledky ze sledované křižovatky. Dále se zde zaobírám konfliktními situacemi, které se vyskytly na dané křižovatce. Měření se provedlo v rámci Laboratoře silniční dopravy při Institutu dopravy, FS, VŠB-TU Ostrava.