(untitled) (Perner’s Contacts, 2006)
Příspěvek se zabývá sledováním konfliktní situací na tramvajových zastávkách. Ukazuje na možnost využití metody videoanalýzy konfliktních situací. Tuto metodu využívají pracovníci Laboratoře silniční dopravy při Institutu dopravy, VŠB-TU Ostrava. Článek vychází z řešení grantového projektu č. 103/04/0476 „Návrh metodiky financování dopravní obslužnosti“, který je realizován za finanční podpory ze státních prostředků prostřednictvím Grantové agentury České republiky.