(untitled) (Perner’s Contacts, 2021)
Příspěvek se zabývá problematikou bezpečnosti silničních vozidel kategorie M1. Především je pak zaměřen na technologické postupy jejich pravidelných technických prohlídek. S využitím síťové analýzy je zde analyzován technologický postup pravidelné technické prohlídky vozidla kategorie M1 v České republice a ve Spolkové republice Německo. Na základě jejich porovnání navrhuje racionalizační opatření vedoucí ke zvýšení kvality tohoto druhu technické prohlídky.