(untitled) (Perner’s Contacts, 2009)
V článku jsou uvedeny smluvní vztahy v integrovaném dopravním systému (IDS) v ČR. Jsou zde navrženy základní kroky technologického postupu při tvorbě IDS. Jsou zde uvedeny předpoklady pro vytvoření IDS a rámcově definováno postavení organizátora IDS. Příspěvek obsahuje i návrhy pro zlepšení činnosti IDS v ČR.