(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se věnuje posouzení možnosti využití německé metodiky dopravních odporů pro zjišťování změn dělby přepravní práce jednotlivých dopravních prostředků při změnách vstupních podmínek. Výsledkem je doporučení, zda je uvedená metodika využitelná k danému účelu, a to i v podmínkách České republiky.