(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Príspevok sa zaoberá spoplatnením ciest I. triedy elektronickým mýtom vo vzťahu k vnútroštátnej cestnej nákladnej doprave. Analyzuje regionálne rozdiely v rozsahu spoplatnenia ciest I. triedy. Skúma tiež možnosti použitia ciest II. triedy ako alternatívu regionálnej dopravy voči spoplatneným cestám I. triedy.