(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Príspevok rozoberá problematiku odmeňovania vodičov v cestnej nákladnej doprave. V prvej časti príspevok popisuje problémy nedostatku vodičov. Ďalšia časť príspevku popisuje proces personálneho plánovania vo vzťahu k získaniu nových vodičov a udržaniu existujúcich vodičov. Ostatná časť príspevku popisuje mzdové formy v podniku cestnej dopravy.