(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá úvodním pojednáním o problematice organizování dopravy při akcích hromadného charakteru. První část popisuje možné způsoby organizování dopravy. Závěrečná část se věnuje charakteristice vybraných vstupních údajů pro potřeby plánování kyvadlové dopravy.