(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek je zaměřen na stanovení teoretického počtu periodických prohlídek a oprav vzniklých vlivem násilného poškození na hnacích kolejových vozidlech nejvýznamnějších dopravců v ČR. Tyto výpočty pak dále slouží jako vstupní hodnoty do matematického modelu pro nalezení vhodné lokality navrhované opravny a dále poslouží pro stanovení kapacitních výpočtů.