(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek se zabývá významem přestupních uzlů ve veřejné hromadné osobní dopravě. Je zde vyjádřen vliv přestupů na celkový cestovní čas. Je zde zmíněna i vazba na kapacitu přestupních uzlů. Závěrečná část článku je zaměřena na návrh klasifikace přestupních uzlů z provozního hlediska.