(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Zabezpečenie kvality vysokocitlivých komodít je v súčasnosti oveľa zložitejšou úlohou pre dopravu, skladovanie či manipulačné činnosti ako pre samotného producenta. Príspevok stručne opisuje zasady, ktoré by mali byť dodržiavané pri logistických činnostiach a preprave živých kvetov a rastlín. Svojimi vlastnosťami totiž patria medzi rýchloskaziteľný tovar.