(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá problematikou tvorby integrovaných dopravních systémů s důrazem na oblast výběru zájmového území těchto systémů. Shrnuje jednak dosavadní poznatky z této oblasti a toto doplňuje o návrhy řešení s ohledem na dosavadní zkušenosti.