(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Príspevok sa zaoberá vplyvom priepustnosti rieky Dunaj na bezpečnosť vodnej dopravy. V ďalšej časti rieši možnosť použitia náhradného diaľkového potrubia na riešenie mimoriadnej udalosti a to prečerpávanie nebezpečnej látky z tankového plavidla uviaznutého v plavebnej dráhe.