(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Celkovú kvalitu verejnej osobnej dopravy ovplyvňuje mnoho kritérií. Meranie kvality hromadnej osobnej dopravy nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľadjaví. STN EN 13 816 definuje niektoré procesy merania kvality služby, ale ich aplikácia je pomerne náročná. V príspevku sa zaoberám vybranými problémamiv zvyšovaní kvality hromadnej osobnej dopravy so zameraním na meranie teplotyvnútri vozidla hromadnej osobnej dopravy.