(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek se zabývá nástinem problematiky stanovení obecného modelu (zobecněného postupu) pro výpočet ceny odstavného poplatku na autobusových nádražích soukromých provozovatelů/vlastníků.