(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článok sa zaoberá využívaním moderných logistických technológií v logistických procesoch najmä v automobilovom priemysle. Ide najmä o použitie čiarových kódov a technológie RFID v celom logistickom reťazci ako prostriedok znižovania nákladov a zlepšenia konkurenčného postavenia na trhu.