(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek pojednává o základních aspektech a prvcích plánování taktových jízdních řádů a metod, kterých se při plánování využívá. Uvedené metody tvoří součást vědeckého zkoumání uvedené problematiky.