(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Predložený príspevok sa zaoberá teoretickým rozborom získavania kvalitných dát v cestnej doprave. Zdôrazňuje nevyhnutnosť kvalitnej informácie a uvádza metódy, ktorými je možné kvalitné informácie získať.