(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Tento příspěvek pojednává o využití bezpilotních prostředků pro telemetrické účely a o bezpilotních prostředcích samotných, jež v současné době zaujímají významné postavení na poli moderních leteckých technologií. Podává stručný přehled historického vývoje bezpilotních zařízení, jejich využití a nastiňuje možnou budoucnost takovýchto prostředků.