(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Analýza príčin a dôvodov vzniku riečnych informačných služieb (RIS). Funkčné usporiadanie systému riečnych informačných služieb s použitím telematických technológií. Charakteristika hlavných telematických častí systému. Aktuálny stav v zavedení a využití systému riečnych informačných služieb na Slovensku.