(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek popisuje prostorovou navigaci a využití multilateračních systémů právě pro tento druh navigace. Práce zahrnuje popis principu činnosti multilateračních systémů. Dále práce obsahuje popis principu prostorové navigace a popis jednotlivých zdrojů navigačních dat pro RNAV. Závěr práce je věnován prostorové navigaci, která získává data právě z multilateračních systémů.