(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Nasledujúci príspevok sa zaoberá možnosťou aplikácie referenčného modelu OSI v prostredí tvorby poštových prepravných sietí a s tým súvisiacich poskytovaných poštových služieb.