(untitled) (Perner’s Contacts, 2018)
Článek se zabývá logistickými trendy v dodavatelských řetězcích. Velký vliv na dění v dodavatelských řetězcích má technický a technologický vývoj a nesmíme opomenout ani stále rostoucí význam globalizace. Mezi vybrané trendy v dodavatelských řetězcích jsou v tomto článku zahrnuty robotizace, automatizace, digitalizace, důraz na zelenou a štíhlou logistiku a proces integrace v dodavatelských řetězcích.