(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Jedným zo závažných problémov každého zamestnávateľa aj v oblasti dopravy je riziko poškodenia zdravia a vznik pracovných úrazov. Predpokladom minimalizácie pracovných úrazov je ich správna evidencia a registrácia. V podmienkach Slovenskej republiky došlo v tejto oblasti v druhej polovici roku 2006 prijatím nových právnych noriem k významným zmenám. Obsahom článku je rozbor niektorých aspektov pojednávajúcich o postupe zamestnávateľa pri evidencii a registrácii pracovných úrazov.