(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Článek se zabývá problematikou stanovení obecného modelu (zobecňujícího postupu) pro výpočet ceny vjezdového na autobusovém nádraží pro různé typy provozovatele/vlastníka autobusového nádraží.